Laatoitus

Laatoitukset meillä tekee aina ammattitaitoinen ja kokenut laatoittaja. Tärkeintä on työn laatu ja luotettavuus: vedeneristykset hoidamme äärimmäisellä tarkkuudella ja työntekijöillämme on vedeneristyssertifikaatti. Laattojen muodoissa ja laaduissa löytyy runsaasti valinnanvaraa mosaiikista kiviin sekä mikrosementtiin, jonka voi tehdä myös vanhojen laattojen päälle.

Asuntoremontti

Etsitkö ammattitaitoisia ja luotettavia remonttimiehiä? Me teemme monipuolisesti ja laadukkaasti niin pieniä kuin suuriakin asuntoremontteja. Maalaukset, tasoitemaalaukset tai vaikka vanhan lattian lakkaus ja hionta, kysy meiltä tarjousta!

Linjasaneeraus

Meidän työskentelymme perustuu laadukkaaseen lopputulokseen sekä huomaavaiseen työskentelyyn, jotta asukkaiden normaali elämä häiriintyy mahdollisimman vähän. Hoidamme suunnittelun alusta loppuun huolettomasti asiakkaan toiveiden mukaan.

Toimistoremontti

Toimistoremontti voi tulla ajankohtaiseksi vaikkapa vuokralaismuutoksen yhteydessä tai kun on tarpeen päivittää toimistotilat remontilla nykypäivään. Hyvin ja ammattitaidolla toteutettu toimistoremontti myös nostaa liiketilan arvoa.

Oli kyseessä sitten pienempi tai suurempi toimistoremontin tarve, olemme oikea kumppani yhteistyöhön.

Löysitkö etsimäsi?

Ota yhteyttä, niin voimme tarjota kohteeseesi parhaimmat mahdolliset työntekijät luotettavasti ja nopeasti.

Jäikö kysyttävää?

Täytä tästä tarjouspyyntölomake

Meillä mennään laatu ja asiakastyytyväisyys edellä